logo

Profilering & märkning

Vår grundfilosofi när det gäller profilering och märkning är att allt kan märkas. Det betyder inte att allt skall märkas. Du skall vara noga i ditt val av profilkläder och profilprodukter och välja en märkning som lyfter både produkten och ditt varumärke. Det kan handla om storlek, teknik och placering av logotyp/budskap/artwork.

 

Så mycket mer än tryck

Många förknippar fortfarande profilering och märkning med klassiskt screentryck och direktbrodyr. Men idag är det väldigt vanligt att jobba med transfermärken som har många fördelar jämfört med direktapplikationer: Märkena kan t ex lagras och värmas/sys på vid behov. Det går också att skapa effektfulla märken med blandtekniker och läckra material som läder, plast och metall.

Profilering skall tillföra en dimension

Låt dig inspireras av märkning vi kan visa och satsa lite extra på att hitta en märkning som får ditt plagg eller din produkt att ”ploppa”. Vi strävar alltid efter att plagget skall kännas både snyggare och mer värt för den som skall använda plagget efter märkning än före märkning. Förädling skall tillföra en dimension till profilprodukter, inte tvärtom.

Nyhetsbrev