Profilering och märkning

Vår grundfilosofi när det gäller profilering och tryck av profilkläder är att allt kan märkas

Profilkläder med tryck

Många förknippar fortfarande profilering och märkning med klassiskt screentryck och direktbrodyr. Men idag är det väldigt vanligt att jobba med transfermärken som har många fördelar jämfört med direktapplikationer: Märkena kan t ex lagras och värmas/sys på vid behov. Det går också att skapa effektfulla märken med blandtekniker och läckra material som läder, plast och metall. PROFILERING SKALL TILLFÖRA EN DIMENSION Låt dig inspireras av märkning vi kan visa och satsa lite extra på att hitta en märkning som får ditt plagg eller din produkt att ”ploppa”. Vi strävar alltid efter att plagget skall kännas både snyggare och mer värt för den som skall använda plagget efter märkning än före märkning. Förädling skall tillföra en dimension till profilprodukter, inte tvärtom.

Märk skillnaden!

Produktmedia har lång livstid, låg frekvenskostnad, hög hågkomst och är relationsskapande, kreativt och mätbart. Var noggrann i valet av profilkläder, arbetskläder och profilprodukter och låt oss därefter hjälpa er att välja en märkning som lyfter ert varumärke. Vi hjälper er med alla detaljer kring storlek, typ av märkning (t ex screen, tampo, applikationer, brodyr) och placering av logotyp och budskap så att ni får ett resultat som är unikt och bra för ert företag.

BRODYR
Brodyr lyfter den dressade profilen och passar extra bra då ni vill förädla lite finare profilkläder men även väskor, neccessärer & kepsar. Oftast lyfter intrycket av produkten med brodyr och ger ett stilrent intryck. Tips! Prova gärna att bodera med en trådfärg som går ton i ton med tygets färg.

TAMPOTRYCK
Ta position i mötet med en unikt profilerad kaffemugg. Med tampotryck skapar ni enkelt egna designade produkter för ert företag. Denna förädlingsform passar bra på hårda profilprodukter, exempelvis muggar, vattenflaskor och termosar.

APPLIKATIONER | Transfer
Med applikationer som tygmärken och transfertryck blir era profilprodukter helt unika för ert företag! De är perfekta att ta fram i olika storlekar och ha alltid ett extra lager liggande för att kunna värmas på när behovet uppstår, exempelvis då ny personal anställs eller ny kund ska få gåvor.

SCREENTRYCK
Med screentryck blir era profilprodukter helt unika för ert företag! Screen passar extra bra då ni ska trycka ett stort antal profilprodukter, exempelvis tygkassar.

Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig