logo

Ditt varumärke. Vår mission.

Det ska kännas naturligt att vara sitt varumärke

Vi vill att din logotyp bara skall hamna på plagg och produkter som reflekterar det på bästa sätt. Och vi vill att det känns helt naturligt för dig och alla dina medarbetare att jobba profilerat. Konsekvent med med hänsyn till det individuella. Vi tror inte att uniformitet är den målbild man skall eftersträva utan snarare en mångfald i sättet att vara samma varumärke.

Inspiration och kompetens

Vi vill inte bara vara duktiga och prata kvalitet och leveranssäkerhet: Vi vill inspirera också. Det skall vara roligt och intressant att prata profilering tillsammans! Om du är generös med dina tankar och idéer kring hur du vill att ditt företag skall uppfattas av omgivningen så skall vi lägga kraft och resurser på att möta din vision. Har du ingen färdig idé så hjälper vi dig gärna att utveckla en.

Alltid starkast där du finns

Som kedja har vi en uttalad ambition att alltid vara den starkaste och mest intressanta profilleverantören på orten. Vi skall också vara lätta att hitta och att få tag i. Vi vill möta dig ute i din vardag men du är också alltid välkommen till oss för en rundtur i vårt showroom och ett möte i varumärkets tecken. Du hittar oss här.

Det varumärkta mötets dimensioner

Vi har en modell som beskriver olika dimensioner av profilmedia, med såväl interna som externa syften och händelser. Den ser kanske komplex ut men egentligen visar den på ett målande sätt hur mycket potential som finns i väl genomarbetad profilering.

Nyhetsbrev