Vi lever som vi lär

Vårt eget 20-årsjubileum! Under hela 2018 firade New Wave Profile 20 år som Skandinaviens största kedja inom profil. Vi lever naturligtvis som vi lär och hade därför med oss profilmediat in i minsta detalj, inte minst i inbjudningarna som var i form av en t-shirt den 12 april då samtliga av våra återförsäljare hade lokala 20-årskalas och bjöd in sina kunder till sig själva. 

Firandet fortsatte och i augusti var det dags för Grande Finale där bilderna, från TanumStrand i norra Bohuslän, egentligen talar för sig själva. New Wave Profile hade då kickoff för höstsäsongen och valde att varva ett tufft arbetsschema med riktigt trevliga och inspirerande föreläsningar tillsammans med några av alla de som finns i vårt nätverk. Under mycket högtidliga och glittrande former avrundade vi också vårt jubileumsår med ett härligt 20-talsinspirerat Gatsbyparty. Alltsammans som vanligt 100% profilerat in i minsta detalj!

HIAB

HIAB

New Wave Profile har haft en viktig roll i att ta fram en profilkollektion som möter HIABs hårda krav och vi har också byggt en webshop som gör profilkollektionen lättåtkomlig för systerbolag och säljrepresentanter över hela världen. Därför tycker vi att det är extra roligt att visa några bilder från ett väl varumärkt möte när det är som bäst. Klicka på bilden för att läsa mer om kundcase HIAB.

Krekolas Bilskola

Krekolas 
När Johan Krekola startade trafikskolan för 10 år sedan försökte han att hitta en ungdomlig och modern stil för företaget och det resulterade i en tydlig, ren och snygg profil som gör att de uppfattas som något mer moderna än andra trafikskolor. I den unga målgruppen nyttjas sociala medier och film så där har Krekolas Trafikskola satsat lite extra. Klicka på bilden för att läsa mer om kundcase Krekolas Trafikskola.

Perssons

Perssons

Klicka på bilden för att läsa mer om kundcase Perssons Hyrservice.

  

Sealodge

Sealodge

Klicka på bilden för att läsa mer om kundcase Sealodge.

 

 
Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig