Profilkläder med tryck

Tryck dina kläder med omsorg

När du känner dig bekväm med dina profilkläder i din professionella roll är du varumärkeskalibrerad!

Skandinaviens största kedja på profilering

New Wave Profile är en kedja med ca 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden. Vi består av fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på profilering och med en mycket stark varumärkesportfölj. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv profilering för de nordiska företagen.

Här finns vi

Ledarskap & kunskap

Vårt samarbete skapar resurser och en gemensam kunskapsbank som direkt blir kundnytta. Genom att bygga ett eget internationellt varumärke och koncept får vi också en unik kunskap om den resa det innebär, erfarenheter som vi kan överföra till dig.

Trygghet & service

Du skall känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om det gäller leveransen, kvalitén eller varans ursprung. Vi vill också ge dig bästa tänkbara service genom såväl professionalitet i våra kontakter som en bred palett av tjänster. Vi har sammanfattat dessa i vårt Full Service Concept.

Läs om Full Service Concept

Låt oss kalibrera ditt varumärke

Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.

Inspireras av våra kundcase
Vårt kundlöfte

Företag och organisationer som drivs av personliga möten. Vi vill att det skall vara en stark varumärkesnärvaro i alla de interna och externa som skapas och att det finns en harmoni mellan varumärket och människorna som bär det.

Läs mer
Vår mission

Det finns oändliga möjligheter med branding men de flesta företag vet inte om det. Vi ser det som en viktig del av vårt arbete att inspirera och visa vad som är möjligt ur såväl teknisk som ekonomisk synvinkel.

Läs mer
Vår metod

Vi är ett tjänstekoncept med en arbetsmodell som säkerställer kvalitet i alla led. Vi presenterar det här i fem enkla steg.

Läs mer
Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig