Julklappskortet

Våra gåvokort innehåller julklappar och gåvor som passar alla! Välj att ge lite MER, en MEDGÅVA eller VÄLGÖRENHET.

Läs mer om Julklappskortet!

Julklappstips

Inspireras av våra julklappstips! Här hittar du massor av julklappar för alla smaker och prisklasser. Det mesta går att märka.

Se våra Julklappstips!

Klicka på bilden & se sortiment, välj:

DEMO220 • DEMO360 • DEMO500 eller DEMO800

Julklappskort 2020

JULKLAPPSKORTET

Har i år hela 4 valörer att välja på. Alla lika skattebefriade. Valörerna 220 kr och 360 kr känner ni igen sedan förut, det enklare och det med medgåva. Valörerna 500 kr och 800 kr har vi skapat så att ni ska kunna använda er av den tillfälliga skatteregeln för 2020, kopplad till regeringens åtgärdspaket i samband med Covid-19-pandemin. Den ger dig nämligen möjligheten att uppgradera din julgåva som då blir fullt avdragsgill upp till 1160 kr exkl moms! Klicka på bilden ovan för att se det stora sortimentet av valbara gåvor och ange i fältet för kod om ni vill se valör 220kr (DEMO220), 360kr (DEMO360), 500kr (DEMO500) eller 800kr (DEMO800).


GÅVOKORT

Gör det svårt att hitta den svaga länken i att just ge bort det, den enda svaghet vi kan komma på är att ett kort känns litet och lättviktigt i själva gåvosituationen. Vi har därför ett mervärde som vi kallar medgåva, ett urval trevliga produkter som vi lämnar med på 360-kortet utan extra kostnad. Då lämnar du en gåva som i sig är en fullvärdig julklapp, dessutom kortet och möjligheten att välja en egen klapp. Kan det bli bättre?


RÄDDABARNENKORTET

Är precis som de låter ett samarbete med Rädda Barnen. Produktsortimentet innehåller ca 200 produkter. För varje kort går 50 kr oavkortat till Rädda Barnens katastroffond. Ett perfekt kort om man vill göra något välgörande och samtidigt kunna premiera anställda och kunder med en julklapp.

Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig