logo

VÄLKOMMEN TILL DET STORA JUBILEUMSKALASET!

I år jubilerar vi som Skandinaviens största kedja inom profil. I 20 år har vi hjälpt företag att skapa varumärkesnärvaro med hjälp av profilprodukter och profilkläder. Så vad kan väl passa bättre än att vi detta jubileumsår 2018 tar tillfället i akt att bjuda in er att fira tillsammans med oss!?

20 år, då är man ung men samtidigt vuxen. Det tycker vi stämmer bra på oss som organisation också. Vi är medvetna om och nyfikna på de senaste omvärldstrenderna samtidigt som vi är kloka och erfarna när det gäller att veta vad som funkar för våra kunder när de bygger sina varumärken och sina relationer med profilmedia.

newwaveprofile20years

Torsdagen den 12 april har vi öppet hus hos alla våra återförsäljare i Sverige med stort kalasfokus, där vi erbjuder unika 20-årskampanjer och en massa andra roliga happenings! 

Vi vill göra dagen till något minnesvärt och hoppas att du är där med oss. Kom när du vill och stanna så länge du vill. För planeringen vill vi gärna att du anmäler dig själv och ber de du vill ta med dig från ditt företag att göra detsamma. Tårta blir det förstås och vi garanterar att du inte går tomhänt därifrån!

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är personlig och gäller dig som kommer från ett företag, är ni fler från ditt företag som vill komma, så be dina kollegor att göra detsamma. Varmt välkomna önskar vi alla på New Wave Profile!

Anmälningsformulär:

Steg 1

Steg 2

Nyhetsbrev