JULKLAPPSKORTET

Julklappskortet är ett av Sveriges mest uppskattade gåvokort. Gåvokort blir en allt mer självklar modell för många företag och organisationer när det gäller att lösa julklappen till de anställda. Logistiken blir enkel, alla kan välja den klapp som passar de egna behoven och den egna smaken. Mervärden som unikt kundanpassad kortdesign, möjlighet att välja välgörenhet eller extra medgåvor och olika rabatterbjudanden förstärker ytterligare gåvokortslösningen. Årets uppdaterade kategorier: NYHETER • KÖK • BÄDD & BAD • INREDNING • SPORT & FRITID • KLÄDER • SMYCKEN • MEDIA & ELEKTRONIK • BARN & HUSDJUR • VÄLGÖRENHET

I år har vi 4 valörer

För att få en bild av det stora utbudet av gåvor, klicka dig in på respektive valörs cirkel och fortsätt med valörens demokod för att i realtid se vilka varumärken och produkter som finns att välja bland. Det finns alltid minst 200 gåvoprodukter från många varumärken, främst svenska, att välja mellan.

GÅVOUTBUD

Använd kod DEMO220 för att se det stora gåvoutbudet

KLICKA HÄR
GÅVOUTBUD

Använd kod DEMO360 för att se det stora gåvoutbudet

KLICKA HÄR
GÅVOUTBUD

Använd kod DEMO500 för att se det stora gåvoutbudet

KLICKA HÄR
GÅVOUTBUD

Använd kod DEMO800 för att se det stora gåvoutbudet

KLICKA HÄR

Valör 220 & 360 kr

Det är svårt att hitta någon svag länk i att ge gåvokort. Den enda vi kan komma på är att ett kort kan kännas litet och lättviktigt i själva gåvosituationen. Det är därför vi har skapat ett mervärde som vi kallar *medgåvan. Medgåvan är en fysisk present som följer med 360 kr kortet utan kostnad. Då lämnar du en gåva som i sig är en fullvärdig julklapp, dessutom kortet och möjligheten att välja en klapp. Årets medgåvor ser du här. | Om du hellre vill ge välgörenhet väljer du Rädda Barnen valör 360 kr. | Valör 220 kr är vår enklaste kortlösning, den innehåller ett brett sortiment av attraktiva produkter anpassade efter säsong. | Fraktkostnad på 79 kr tillkommer på samtliga gåvokort.

Valör 500 & 800 kr

Nu kan du ge ännu mer - fullt avdragsgillt. ** En tillfällig skatteregel för 2020, kopplad till regeringens åtgärdspaket i samband med Covid-19-pandemin ger dig möjlighet att uppgradera din julgåva som ändå blir fullt avdragsgill upp till 1160 kr exkl moms. Ett av Julklappskortets många styrkor är den bredd av internationella varumärken som utgör basen i vårt utbud av gåvor. Med valörerna 500 kr och 800 kr får mottagaren en riktigt fin och värdefull gåva oavsett vad hen väljer. En relationsskapande julklapp att minnas. Om du har möjlighet, ta det unika tillfället i akt och visa uppskattning bortom det vanliga! | Fraktkostnad på 79 kr tillkommer på samtliga gåvokort.

BESTÄLL JULKLAPPSKORTET!

DU GER. MOTTAGAREN VÄLJER.

Det är svårt att hitta någon svag länk i att ge gåvokort, den enda vi kan tänka oss är att ett kort känns litet och lättviktigt i själva gåvosituationen. Vi har därför ett mervärde som vi kallar medgåva, ett urval trevliga produkter som vi lämnar med på 360-kortet utan extra kostnad. Då lämnar du en gåva som i sig är en fullvärdig julklapp, dessutom kortet och möjligheten att välja en egen klapp. Kan det bli bättre?

BESTÄLL JULKLAPPSKORTET HÄR

Starka varumärken

En av våra gåvokorts många styrkor är den bredd av starka internationella varumärken som utgör basen i vårt produktutbud. Med ett unikt samarbete med Stadsmissionen och Human Bridge förstärker vi utbudet ytterligare och resultatet blir ett fantastiskt gåvokort som gör mottagaren glad och nöjd. Vår skickliga kundtjänst borgar för trygg och säker leverans och finns också tillhands för att hjälpa alla kortmottagare med eventuella frågor.

Egen hälsning på hemsida

Vid köp av 50 st kort eller fler kan vi erbjuda en anpassad webbsida med personlig hälsningsfras, bilder och/eller logotyp. Vi behöver dina bilder i jpg-format och logotyper i vektoriserat eps-format. Pris för egen hälsning på hemsida är 995 kr.

Personligt anpassat kort

När du köper 50 st kort eller fler kan vi hjälpa dig att göra ditt kort mer personligt med hjälp av bilder, hälsningar och/eller logotyper. Vi behöver dina bilder i jpg-format och ­logotyper i vektoriserat eps-format. Pris för personligt kort i 4-färg är 16 kr/kort.

Helt egen hemsida

Vi hjälper er gärna med att designa en helt egen hemsida i företagets grafiska profil. En egen hemsida kräver att man också har ett personligt anpassat kort. Pris för egen hemsida är 5000 kr.

Medgåva

För att göra Julklappskortet extra speciellt ingår det på 360 kr kortet en medgåva - en fysisk julklapp - till varje kort, utan extra kostnad! Man kan välja mellan flera medgåvor, se bilderna nedan. Beställ JULKLAPPSKORT här

Leverans och support

Den valda gåvan levereras inom 7 arbetsdagar efter mottagen beställning. Beställaren mottar ett e-postmeddelande med försändelsens kollinummer så snart gåvan lämnat vårt lager. Vår kundtjänst hjälper gärna till med eventuella frågor och nås på:
giftcard@dochj.se eller 031-712 89 70.

Våra gåvokort via e-post

Vi kan erbjuda våra gåvokort som digital utgåva via e-post eller sms till mottagaren på bara några sekunder.

Leverans till utlandet

Mot en fraktkostnad på 270 kr/kort kan vi erbjuda
leverans till samtliga länder inom EU och för 180 kr/kort till övriga nordiska ­länder, förutom Norge. Produktutbudet är detsamma med undantag för några få produkter. Kortet trycks upp på samma vis som ett personligt anpassat kort, i 4-färg och 16 kr/kort. Minimikvantitet är 50 st.

Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig