GÅVOR BYGGER RELATIONER

Att bygga relationer med hjälp av gåvans kraft är en viktig del av ert varumärke. Gåvans symboliska roll är mycket stark i den mänskliga relationen för att den skapar ett slags kontrakt och samförstånd värt så mycket mer än dess ekonomiska värde.

Oavsett om du ger lite extra* eller om du tvärtom behöver hålla igen så hjälper vi på New Wave Profile dig att hitta en julklappslösning som skapar motivation och blir en fin avrundning på ett år bortom det vanliga. Lägg inte ditt fokus på detaljfrågor utan ge oss en ram och dina tankar så löser vi det praktiska. Det är sådant vi är till för. Men dröj inte för länge, julen rycker snabbt närmare**.

*En tillfällig skatteregel för 2020, kopplad till regeringens åtgärdspaket i samband med Covid-19-pandemin ger dig möjlighet att uppgradera din julgåva som blir avdragsgill upp till 1160 kr exkl. moms. **Gäller t o m 31/12, 2020

SE VÅRA JULKLAPPSTIPS HÄR

DU GER. MOTTAGAREN VÄLJER.

Det är svårt att hitta någon svag länk i att ge gåvokort, den enda vi kan tänka oss är att ett kort känns litet och lättviktigt i själva gåvosituationen. Vi har därför ett mervärde som vi kallar medgåva, ett urval trevliga produkter som vi lämnar med på 360-kortet utan extra kostnad. Då lämnar du en gåva som i sig är en fullvärdig julklapp, dessutom kortet och möjligheten att välja en egen klapp. Kan det bli bättre?

 

BESTÄLL JULKLAPPSKORTET HÄR

JULKLAPPSKORTET

Årets kategorier: NYHETER • KÖK • BÄDD & BAD • INREDNING • SPORT & FRITID • KLÄDER • SMYCKEN • MEDIA & ELEKTRONIK • BARN & HUSDJUR • VÄLGÖRENHET

Julklappskortet är ett av Sveriges mest uppskattade gåvokort. Gåvokort blir en allt mer självklar modell för många företag och organisationer när det gäller att lösa julklappen till de anställda. Logistiken blir enkel, alla kan välja den klapp som passar de egna behoven och den egna smaken. Mervärden som unikt kundanpassad kortdesign, möjlighet att välja välgörenhet eller extra medgåvor och olika rabatterbjudanden förstärker ytterligare gåvokortslösningen.

Nyheter

Beställ Julklappskortet här

Du ger. Mottagaren väljer. Enklare kan det knappast bli. Men med en medgåva kan det det bli lite roligare! Beställ ditt Julklappskort här.

Läs mer
Julklappstips!

I våra Julklappstips hittar du ett brett urval av produkter, nyheter och riktiga klassiker. Helt enkelt trevliga saker som man har användning av.

Läs mer
Julklappskort 2020

Våra gåvokort innehåller julklappar och gåvor som passar alla! Välj att ge lite MER, en MEDGÅVA eller VÄLGÖRENHET.

Läs mer

Vi lever som vi lär

När vi själva gör event gör vi dem till ett eget kundcase. Filmen är från vår egen Kick off i Falkenberg i januari 2020 där över 200 personer, enade under samma flagga, fyllde på med fräsch kunskap och nya insikter kring modern branding.

Se fler kundcase

Profilosofi

Att profilera produkter är inte bara kunskap och teknik utan även vår grundfilosofi, som när det gäller profilering är att allt kan tryckas. 88% kommer fortfarande efter ett år ihåg vem som gett dem en specifik profilprodukt!

Så här tänker vi!

medlem

Genom att ingå i Skandinaviens största kedja inom företagsprofilering ges du en massa möjligheter, och får dessutom 160 nya företagskollegor och dess över 1000 medarbetare som alla delar samma mission. Just nu söker vi fler medlemmar i Sverige!

Bli medlem!
Önskelista
Välj återförsäljare
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig